Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si está de acuerdo pulse ACEPTAR o siga navegando. Puede cambiar la configuración u obtener más información haciendo click en Más información.
Acepto Más información

Qui som?

En Aterovall des dels nostres inicis en l'any 1996, ens vam adonar que solament un servei de qualitat i una estreta col·laboració amb els nostres clients podien afermar-nos en el mercat i gràcies a això, el nostre creixement en alguns anys a superat el 50%, arribant a el nostre obetivo fonamental d'aconseguir la Qualitat Total en tots els nostres treballs i aconseguint un constant desenvolupament i expansió.

Donem als nostres clients la millor atenció, resolent les seves necessitats garantint una gestió seriosa, eficaç, transparent, amb un acurat servei i tracte personalitzat. Garantint l'eficàcia dels treballs mitjançant la utilització de les millors eines i les més avançades tècniques del mercat.

De la nostra preocupació constant per a satisfer les seves necessitats amb mètodes i sistemes de neteja més adequats a cada cas per a aconseguir el millor servei amb el menor cost i sempre sobre la base de la qualitat total.

No esperin més i posin-se en contacte amb nosaltres a través de qualsevol dels mitjans exposats en la present pàgina web. Els millors serveis de neteja integral els estan esperant.