Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si está de acuerdo pulse ACEPTAR o siga navegando. Puede cambiar la configuración u obtener más información haciendo click en Más información.
Acepto Más información

Garantia de seguretat.

Tots els nostres productes es seleccionen per a oferir el millor resultat. Són productes higiénics homologats i de naturalesa protectora, que eviten el constant reembrutament.

La seguretat queda completament garantida amb una assegurança de responsabilitat civil que proporciona un alt grau de cobertura i tranquil·litat al nostre client.

Responsabilitats i seguretat

En Aterovall, tenim contractada una pòlissa de Responsabilitat Civil que li garanteix la cobertura de qualsevol desperfecte ocasionat pel nostre personal, així com la responsabilitat civil enfront de tercers i també els quals es derivin de la pròpia activitat a desenvolupar en la neteja d'edificis.

Posada a la disposició dels nostres clients mensualment (sota petició del client) del correspost TC2 del personal dedicat al servei de neteja de les seves instal·lacions i trimestralment enviem certificat d'estar al corrent de pagament amb la Seguretat Social i el Ministeri d'Hisenda, acreditant el compliment de les nostres responsabilitats.

Tenim a tot el nostre personal assegurat en cas d'accidents.

Aterovall té implantat un sistema de Prevenció de Riscos Laborals i Vigilància de la Salut d'acord amb la Llei 31/1995, de 08 de novembre, sobre La Prevenció de Riscos Laborals, tenim identificats i avaluats els riscos derivats de les nostres activitats i el nostre personal disposa dels equips de protecció necessaris en funció de la naturalesa dels riscos i ha rebut l'obligatòria formació en la matèria.

La qualitat total

La nostra aposta per la millora i els nostres sistemes de neteja i formació continua del personal, ens duen a estar acreditats com empresa amb garantia de bon servei per l'Institut Tècnic Espanyol de Neteja (ITEL).

Política de qualitat de Aterovall

Perseguir l'excel·lència en el servei que donem als nostres clients amb millor atenció telefònica, comercial i del personal que realitza les labors de neteja, resolent les seves necessitats amb rapidesa i detall, garantint sempre una gestió seriosa.

Desenvolupar un servei de màxima qualitat, amb la millor maquinària i materials.

Eficàcia, quant a mètodes de treball, capacitació del personal i utilització dels més moderns sistemes de neteja.

Garantir l'eficàcia dels treballs mitjançant la continua formació i experiència dels nostres equips de persones.

Establir relacions estretes i mútuament beneficioses amb els nostres proveïdors.

Millorar contínuament la nostra gestió i el nostre posicionament en el mercat.

"Treballant junts assolirem el constant creixement i desenvolupament d'empresa i aconseguirem la plena satisfacció dels nostres clients"

Formació

Tot el personal destinat a la neteja de les seves instal·lacions, estarà format per a resoldre els treballs tècnics de Neteja i Higienización, així com per a conèixer de forma intensa el maneig i utilització de productes, maquinària i utensilis així com tindrà formació implícita sobre la Seguretat i Higiene en el treball.

garantia


angloma


johnsonDiversey